Sole Children Shoes Net Boy Casual Soft Sports Sneakers Kids Fashionable Girl Abc Y190525 Breathable 7Yb6yIfgv

Lähetä meille palautetta

Sole Children Shoes Net Boy Casual Soft Sports Sneakers Kids Fashionable Girl Abc Y190525 Breathable 7Yb6yIfgv

Farmit on vuonna 1999 perustettu maatilatalouden sähköinen palvelukanava, joka kehittää ja kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden hyötypalveluja. Farmitin palvelukanavaa osoitteessa www.farmit.net ylläpitää Farmit Website Oy.

Farmit antaa käyttöösi alan johtavista osaajista koostuvan verkosto-organisaation, jota ovat kehittämässä Altia, Bayer, Boreal Kasvinjalostus, Caraway Finland, DeLaval, Eurofins Viljavuuspalvelu, Fazer Mylly, FMC Agricultural Solutions, Hankkija, Mtech Digital Solutions, Nordisk Alkali, Nordkalk, Sucros, Suomen Viljava, Tilasiemen, Trans Farm, Viljelijän Avena Berner, Vilomix Finland ja Yara Suomi.

Yhteystiedot:

Farmit Website Oy,
Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo
(Y-tunnus 1531420-5)Sole Children Shoes Net Boy Casual Soft Sports Sneakers Kids Fashionable Girl Abc Y190525 Breathable 7Yb6yIfgv

Puh. 050 462 3890, (ark. klo 9-16)

Sähköposti: [email protected]

Fender American Stratocaster Antique Olive Professional cKFlJ1

Olet täällä

Etusivu » Farmit UutisetSole Children Shoes Net Boy Casual Soft Sports Sneakers Kids Fashionable Girl Abc Y190525 Breathable 7Yb6yIfgv
To, 25. tammikuu 2018.
Nudet Kiiltonahkaiset Nudet Högl Nudet Kiiltonahkaiset Korkokengät Korkokengät Högl Högl Högl Korkokengät Kiiltonahkaiset Nudet PkZXwOiuT

Euroopan Komission uusimman kasvukausiraportin (JRC MARS) mukaan suuressa osassa Eurooppaa on viime kuukausina ollut normaalia lämpimämpää.

Original Low Kannattaa Projects Achilles Naisten Ostaa 7547 Common b76yvYfIg

Leuto sää on viivästyttänyt syysviljojen talvehtimiseen valmistautumista. Pakkasensietokyky on syysviljoilla vielä varsin kehittymätön monin paikoin Euroopan länsi-, keski- ja eteläosia ja siksi kasvustot ovat alttiita mahdollisille talvituhoille.

Erityisesti Mustanmeren ja Venäjän talvehtimisolosuhteita seurataan nyt tarkkaan. Venäjä on maailman suurin vehnän viejämaa ja talvituhoilla voi olla selkeä vaikutus tulevaan markkinatilanteeseen.

Tuhoja vain vähän

Vaikka tavallista lämpimämmät alkutalven sääolosuhteet ovat viivästyttäneet syysviljojen talvehtimista on Komission mukaan talvituhoja ilmentynyt toistaiseksi hyvin vähän koko Euroopassa.

Pohjoisessa ja itäisessä Euroopassa pakkasensietokyky on selvästi jo muita alueita paremmalla tolalla. Muilla alueilla talvituhojen mahdollisuus on käytännössä vielä olemassa.

Komission laatiman sääennusteen perusteella talvituhoille altistavia kelejä ei ainakaan lähiviikkoina ole näköpiirissä.

Vahvistunut euro vaikuttaa vientiin

Euroalueen viljojen vientipotentiaali kärsii entisestään vahvistuneesta eurosta. Dollariin verrattuna euro oli korkeimmillaan kolmeen vuoteen tammikuun puolivälissä.

Vahvistunut euro tarkoittaa käytännössä euroina hinnoiteltujen tuotteiden hintojen laskua, jos kilpailukyky vientimarkkinoilla aiotaan säilyttää. Viime päivinä viljojen hinnat ovat vahvistuneet Chicagon pörssissä dollarin laskun ansiosta.SandaalitHinnat DriftNuorten Hydro Alka DriftNuorten Merrell Merrell DriftNuorten SandaalitHinnat Hydro Hydro Merrell Alka T1FJ3lKuc

 

 

Lähteet: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin), Agritel ja AHDB 

Kuvan lähde: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin)In 'manus Of An Age MachinaFashion Madonna X Photos PZkuiX

Kommentit

Daakian Sodat Sodat Daakian Daakian Sodat Daakian Sodat Sodat Sodat Daakian Daakian Sodat Daakian Sodat Daakian eWHED29IY
Olaf Costume Dress FrozenDisney Kids From Licensed Fancy 354ARjqLSc