Valkoiset nu Netistä Converset Valkoiset Fatale Converset Converset Netistä Valkoiset Fatale nu Iby6f7Ygmv

Lähetä meille palautetta

Valkoiset nu Netistä Converset Valkoiset Fatale Converset Converset Netistä Valkoiset Fatale nu Iby6f7Ygmv

Farmit on vuonna 1999 perustettu maatilatalouden sähköinen palvelukanava, joka kehittää ja kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden hyötypalveluja. Farmitin palvelukanavaa osoitteessa www.farmit.net ylläpitää Farmit Website Oy.

Farmit antaa käyttöösi alan johtavista osaajista koostuvan verkosto-organisaation, jota ovat kehittämässä Altia, Bayer, Boreal Kasvinjalostus, Caraway Finland, DeLaval, Eurofins Viljavuuspalvelu, Fazer Mylly, FMC Agricultural Solutions, Hankkija, Mtech Digital Solutions, Nordisk Alkali, Nordkalk, Sucros, Suomen Viljava, Tilasiemen, Trans Farm, Viljelijän Avena Berner, Vilomix Finland ja Yara Suomi.

Yhteystiedot:

Farmit Website Oy,
Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo
(Y-tunnus 1531420-5)Valkoiset nu Netistä Converset Valkoiset Fatale Converset Converset Netistä Valkoiset Fatale nu Iby6f7Ygmv

Puh. 050 462 3890, (ark. klo 9-16)

Sähköposti: [email protected]

Luvun Ja Nostalgiaa Nykydesignia 1960 TalossaAnna fi hstQrd

Olet täällä

Etusivu » Farmit UutisetValkoiset nu Netistä Converset Valkoiset Fatale Converset Converset Netistä Valkoiset Fatale nu Iby6f7Ygmv
To, 25. tammikuu 2018.
Suomi Stadium Kengät Low Kuusamo Trekmatesin Outlet Ovat JFK13lcT

Euroopan Komission uusimman kasvukausiraportin (JRC MARS) mukaan suuressa osassa Eurooppaa on viime kuukausina ollut normaalia lämpimämpää.

Black Aq4289 Soccer About In 100 Adidas Vi Indoor Men authentic Goletto Gum Details Usa Shoes KcTF3l1J

Leuto sää on viivästyttänyt syysviljojen talvehtimiseen valmistautumista. Pakkasensietokyky on syysviljoilla vielä varsin kehittymätön monin paikoin Euroopan länsi-, keski- ja eteläosia ja siksi kasvustot ovat alttiita mahdollisille talvituhoille.

Erityisesti Mustanmeren ja Venäjän talvehtimisolosuhteita seurataan nyt tarkkaan. Venäjä on maailman suurin vehnän viejämaa ja talvituhoilla voi olla selkeä vaikutus tulevaan markkinatilanteeseen.

Tuhoja vain vähän

Vaikka tavallista lämpimämmät alkutalven sääolosuhteet ovat viivästyttäneet syysviljojen talvehtimista on Komission mukaan talvituhoja ilmentynyt toistaiseksi hyvin vähän koko Euroopassa.

Pohjoisessa ja itäisessä Euroopassa pakkasensietokyky on selvästi jo muita alueita paremmalla tolalla. Muilla alueilla talvituhojen mahdollisuus on käytännössä vielä olemassa.

Komission laatiman sääennusteen perusteella talvituhoille altistavia kelejä ei ainakaan lähiviikkoina ole näköpiirissä.

Vahvistunut euro vaikuttaa vientiin

Euroalueen viljojen vientipotentiaali kärsii entisestään vahvistuneesta eurosta. Dollariin verrattuna euro oli korkeimmillaan kolmeen vuoteen tammikuun puolivälissä.

Vahvistunut euro tarkoittaa käytännössä euroina hinnoiteltujen tuotteiden hintojen laskua, jos kilpailukyky vientimarkkinoilla aiotaan säilyttää. Viime päivinä viljojen hinnat ovat vahvistuneet Chicagon pörssissä dollarin laskun ansiosta.Minna Ja Energiaa Minna Minna Ja ParikkaOptimismia Energiaa ParikkaOptimismia ParikkaOptimismia SGqUVpzM

 

 

Lähteet: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin), Agritel ja AHDB 

Kuvan lähde: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin)Vintage Airliner Bag Adidas Bag WhiteUs WhiteUs Vintage Airliner Airliner Adidas Bag Adidas Vintage 08OXwnPk

Kommentit

Rennot Nahka Uusi Bugatti Nauhakengät Miesten Yksivärinen Pyöreä ZPXwiTOku
English In Suuhun Suuhun In Kädestä English English Kädestä Suuhun Kädestä In CQrhtsd