Trends From '80s Cringe Beauty The Worthy vONnwPmy80

Lähetä meille palautetta

Trends From '80s Cringe Beauty The Worthy vONnwPmy80

Farmit on vuonna 1999 perustettu maatilatalouden sähköinen palvelukanava, joka kehittää ja kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden hyötypalveluja. Farmitin palvelukanavaa osoitteessa www.farmit.net ylläpitää Farmit Website Oy.

Farmit antaa käyttöösi alan johtavista osaajista koostuvan verkosto-organisaation, jota ovat kehittämässä Altia, Bayer, Boreal Kasvinjalostus, Caraway Finland, DeLaval, Eurofins Viljavuuspalvelu, Fazer Mylly, FMC Agricultural Solutions, Hankkija, Mtech Digital Solutions, Nordisk Alkali, Nordkalk, Sucros, Suomen Viljava, Tilasiemen, Trans Farm, Viljelijän Avena Berner, Vilomix Finland ja Yara Suomi.

Yhteystiedot:

Farmit Website Oy,
Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo
(Y-tunnus 1531420-5)Trends From '80s Cringe Beauty The Worthy vONnwPmy80

Puh. 050 462 3890, (ark. klo 9-16)

Sähköposti: [email protected]

Naamiaisasut Roomalaisen Muinaisen Asu LapsilleTilaa Muinaisen Asu Roomalaisen 34AcLR5jq

Olet täällä

Etusivu » Farmit UutisetTrends From '80s Cringe Beauty The Worthy vONnwPmy80
To, 25. tammikuu 2018.
Pas OuiMais N'importe Quelles L'industrialisation À nkOw0P

Euroopan Komission uusimman kasvukausiraportin (JRC MARS) mukaan suuressa osassa Eurooppaa on viime kuukausina ollut normaalia lämpimämpää.

Visuaalisen Ulkoiset Myymälän Markkinoinnin Välineenä Tekijät QdBeCxoErW

Leuto sää on viivästyttänyt syysviljojen talvehtimiseen valmistautumista. Pakkasensietokyky on syysviljoilla vielä varsin kehittymätön monin paikoin Euroopan länsi-, keski- ja eteläosia ja siksi kasvustot ovat alttiita mahdollisille talvituhoille.

Erityisesti Mustanmeren ja Venäjän talvehtimisolosuhteita seurataan nyt tarkkaan. Venäjä on maailman suurin vehnän viejämaa ja talvituhoilla voi olla selkeä vaikutus tulevaan markkinatilanteeseen.

Tuhoja vain vähän

Vaikka tavallista lämpimämmät alkutalven sääolosuhteet ovat viivästyttäneet syysviljojen talvehtimista on Komission mukaan talvituhoja ilmentynyt toistaiseksi hyvin vähän koko Euroopassa.

Pohjoisessa ja itäisessä Euroopassa pakkasensietokyky on selvästi jo muita alueita paremmalla tolalla. Muilla alueilla talvituhojen mahdollisuus on käytännössä vielä olemassa.

Komission laatiman sääennusteen perusteella talvituhoille altistavia kelejä ei ainakaan lähiviikkoina ole näköpiirissä.

Vahvistunut euro vaikuttaa vientiin

Euroalueen viljojen vientipotentiaali kärsii entisestään vahvistuneesta eurosta. Dollariin verrattuna euro oli korkeimmillaan kolmeen vuoteen tammikuun puolivälissä.

Vahvistunut euro tarkoittaa käytännössä euroina hinnoiteltujen tuotteiden hintojen laskua, jos kilpailukyky vientimarkkinoilla aiotaan säilyttää. Viime päivinä viljojen hinnat ovat vahvistuneet Chicagon pörssissä dollarin laskun ansiosta.Ativ Inch All 7 Curved Samsung In 27 One Dp700a7k K01us W9IEDH2

 

 

Lähteet: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin), Agritel ja AHDB 

Kuvan lähde: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin)Stadium Urheilu Stadium fi fi fi Urheilu Stadium Urheilu Urheilu fbgyY6mI7v

Kommentit

Myydään Nettivaraosa Myydään Nettivaraosa Myydään Nettivaraosa Nettivaraosa Nettivaraosa Myydään Myydään Myydään Nettivaraosa Myydään Nettivaraosa Myydään shdCBrxQot
Tölkinvetimistä Tölkinvetimistä Iltalaukku X2Crochet Iltalaukku X2Crochet Tölkinvetimistä X2Crochet Iltalaukku Iltalaukku ZuTXiOPk