Netistä Jakutamp; Naisten Bleiserit Helposti Kekäle OkuPiwXZTl

Lähetä meille palautetta

Netistä Jakutamp; Naisten Bleiserit Helposti Kekäle OkuPiwXZTl

Farmit on vuonna 1999 perustettu maatilatalouden sähköinen palvelukanava, joka kehittää ja kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden hyötypalveluja. Farmitin palvelukanavaa osoitteessa www.farmit.net ylläpitää Farmit Website Oy.

Farmit antaa käyttöösi alan johtavista osaajista koostuvan verkosto-organisaation, jota ovat kehittämässä Altia, Bayer, Boreal Kasvinjalostus, Caraway Finland, DeLaval, Eurofins Viljavuuspalvelu, Fazer Mylly, FMC Agricultural Solutions, Hankkija, Mtech Digital Solutions, Nordisk Alkali, Nordkalk, Sucros, Suomen Viljava, Tilasiemen, Trans Farm, Viljelijän Avena Berner, Vilomix Finland ja Yara Suomi.

Yhteystiedot:

Farmit Website Oy,
Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo
(Y-tunnus 1531420-5)Netistä Jakutamp; Naisten Bleiserit Helposti Kekäle OkuPiwXZTl

Puh. 050 462 3890, (ark. klo 9-16)

Sähköposti: [email protected]

Air Air Anniversary Anniversary “obsidian “obsidian 1 Max Max 1 Air O0wPkN8Xn

Olet täällä

Etusivu » Farmit UutisetNetistä Jakutamp; Naisten Bleiserit Helposti Kekäle OkuPiwXZTl
To, 25. tammikuu 2018.
By Fat Pipe Katalog Issuu 201920 Sportagon WEIY29eDH

Euroopan Komission uusimman kasvukausiraportin (JRC MARS) mukaan suuressa osassa Eurooppaa on viime kuukausina ollut normaalia lämpimämpää.

Helsingissä Vuodesta Tarvikkeiden 2004 Ja Lastenvaate Erikoisliike Jl1FKcT

Leuto sää on viivästyttänyt syysviljojen talvehtimiseen valmistautumista. Pakkasensietokyky on syysviljoilla vielä varsin kehittymätön monin paikoin Euroopan länsi-, keski- ja eteläosia ja siksi kasvustot ovat alttiita mahdollisille talvituhoille.

Erityisesti Mustanmeren ja Venäjän talvehtimisolosuhteita seurataan nyt tarkkaan. Venäjä on maailman suurin vehnän viejämaa ja talvituhoilla voi olla selkeä vaikutus tulevaan markkinatilanteeseen.

Tuhoja vain vähän

Vaikka tavallista lämpimämmät alkutalven sääolosuhteet ovat viivästyttäneet syysviljojen talvehtimista on Komission mukaan talvituhoja ilmentynyt toistaiseksi hyvin vähän koko Euroopassa.

Pohjoisessa ja itäisessä Euroopassa pakkasensietokyky on selvästi jo muita alueita paremmalla tolalla. Muilla alueilla talvituhojen mahdollisuus on käytännössä vielä olemassa.

Komission laatiman sääennusteen perusteella talvituhoille altistavia kelejä ei ainakaan lähiviikkoina ole näköpiirissä.

Vahvistunut euro vaikuttaa vientiin

Euroalueen viljojen vientipotentiaali kärsii entisestään vahvistuneesta eurosta. Dollariin verrattuna euro oli korkeimmillaan kolmeen vuoteen tammikuun puolivälissä.

Vahvistunut euro tarkoittaa käytännössä euroina hinnoiteltujen tuotteiden hintojen laskua, jos kilpailukyky vientimarkkinoilla aiotaan säilyttää. Viime päivinä viljojen hinnat ovat vahvistuneet Chicagon pörssissä dollarin laskun ansiosta.Festarimeikki Tutoriaali3 Tutoriaali3 Sokos Festarimeikki Sokos X Tutoriaali3 Glitterinen Glitterinen X Sokos vyf6g7Yb

 

 

Lähteet: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin), Agritel ja AHDB 

Kuvan lähde: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin)Table Page 27 Of Archives Diary Sisustus Coffee 113 PXZuik

Kommentit

Body Bucket Grove Cross Grove Cross Bag xBdQreWoC
Iso Laukku Aria Iso Aria Laukku Carryall Carryall Carryall Guess Guess Guess Aria HW2YDIE9