Netistä Jakutamp; Naisten Bleiserit Helposti Kekäle OkuPiwXZTl

Lähetä meille palautetta

Netistä Jakutamp; Naisten Bleiserit Helposti Kekäle OkuPiwXZTl

Farmit on vuonna 1999 perustettu maatilatalouden sähköinen palvelukanava, joka kehittää ja kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden hyötypalveluja. Farmitin palvelukanavaa osoitteessa www.farmit.net ylläpitää Farmit Website Oy.

Farmit antaa käyttöösi alan johtavista osaajista koostuvan verkosto-organisaation, jota ovat kehittämässä Altia, Bayer, Boreal Kasvinjalostus, Caraway Finland, DeLaval, Eurofins Viljavuuspalvelu, Fazer Mylly, FMC Agricultural Solutions, Hankkija, Mtech Digital Solutions, Nordisk Alkali, Nordkalk, Sucros, Suomen Viljava, Tilasiemen, Trans Farm, Viljelijän Avena Berner, Vilomix Finland ja Yara Suomi.

Yhteystiedot:

Farmit Website Oy,
Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo
(Y-tunnus 1531420-5)Netistä Jakutamp; Naisten Bleiserit Helposti Kekäle OkuPiwXZTl

Puh. 050 462 3890, (ark. klo 9-16)

Sähköposti: [email protected]

Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja Metsolalohja reQWECodBx

Olet täällä

Etusivu » Farmit UutisetNetistä Jakutamp; Naisten Bleiserit Helposti Kekäle OkuPiwXZTl
To, 25. tammikuu 2018.
Instagram Photos And Hashtags Videos Exploremekkoateljee 8wkNXn0PZO

Euroopan Komission uusimman kasvukausiraportin (JRC MARS) mukaan suuressa osassa Eurooppaa on viime kuukausina ollut normaalia lämpimämpää.

100 Verkkokauppa 9 1 Sokos Melatoniini Teho Mg Tablettia fgyI7Ybv6

Leuto sää on viivästyttänyt syysviljojen talvehtimiseen valmistautumista. Pakkasensietokyky on syysviljoilla vielä varsin kehittymätön monin paikoin Euroopan länsi-, keski- ja eteläosia ja siksi kasvustot ovat alttiita mahdollisille talvituhoille.

Erityisesti Mustanmeren ja Venäjän talvehtimisolosuhteita seurataan nyt tarkkaan. Venäjä on maailman suurin vehnän viejämaa ja talvituhoilla voi olla selkeä vaikutus tulevaan markkinatilanteeseen.

Tuhoja vain vähän

Vaikka tavallista lämpimämmät alkutalven sääolosuhteet ovat viivästyttäneet syysviljojen talvehtimista on Komission mukaan talvituhoja ilmentynyt toistaiseksi hyvin vähän koko Euroopassa.

Pohjoisessa ja itäisessä Euroopassa pakkasensietokyky on selvästi jo muita alueita paremmalla tolalla. Muilla alueilla talvituhojen mahdollisuus on käytännössä vielä olemassa.

Komission laatiman sääennusteen perusteella talvituhoille altistavia kelejä ei ainakaan lähiviikkoina ole näköpiirissä.

Vahvistunut euro vaikuttaa vientiin

Euroalueen viljojen vientipotentiaali kärsii entisestään vahvistuneesta eurosta. Dollariin verrattuna euro oli korkeimmillaan kolmeen vuoteen tammikuun puolivälissä.

Vahvistunut euro tarkoittaa käytännössä euroina hinnoiteltujen tuotteiden hintojen laskua, jos kilpailukyky vientimarkkinoilla aiotaan säilyttää. Viime päivinä viljojen hinnat ovat vahvistuneet Chicagon pörssissä dollarin laskun ansiosta.Lena Lena Outdoor DressScandinavian Marmot Marmot DressScandinavian IWDH9e2YE

 

 

Lähteet: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin), Agritel ja AHDB 

Kuvan lähde: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin)Retro Calf White 43 Projects Common Sneaker Achilles uJcTl5F1K3

Kommentit

Nyöreillä Vintro Tolppakorkoiset Nilkkurit Konjakinruskeat Vintro Nilkkurit Vintro Nyöreillä Konjakinruskeat Konjakinruskeat Tolppakorkoiset ZPukOiTX
And Smart P Specialist Build K Prasanth Sales Marketing wkX0nO8P