2019 Vogue Leopard The Sport ShoesStyle Print FashionAdidas In vmn08Nw

Lähetä meille palautetta

2019 Vogue Leopard The Sport ShoesStyle Print FashionAdidas In vmn08Nw

Farmit on vuonna 1999 perustettu maatilatalouden sähköinen palvelukanava, joka kehittää ja kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden hyötypalveluja. Farmitin palvelukanavaa osoitteessa www.farmit.net ylläpitää Farmit Website Oy.

Farmit antaa käyttöösi alan johtavista osaajista koostuvan verkosto-organisaation, jota ovat kehittämässä Altia, Bayer, Boreal Kasvinjalostus, Caraway Finland, DeLaval, Eurofins Viljavuuspalvelu, Fazer Mylly, FMC Agricultural Solutions, Hankkija, Mtech Digital Solutions, Nordisk Alkali, Nordkalk, Sucros, Suomen Viljava, Tilasiemen, Trans Farm, Viljelijän Avena Berner, Vilomix Finland ja Yara Suomi.

Yhteystiedot:

Farmit Website Oy,
Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo
(Y-tunnus 1531420-5)2019 Vogue Leopard The Sport ShoesStyle Print FashionAdidas In vmn08Nw

Puh. 050 462 3890, (ark. klo 9-16)

Sähköposti: [email protected]

Naisten Musta Käsilaukut Käsilaukku Abro M24582689 7gyv6Yfb

Olet täällä

Etusivu » Farmit Uutiset2019 Vogue Leopard The Sport ShoesStyle Print FashionAdidas In vmn08Nw
To, 25. tammikuu 2018.
Denimamp; Sisustuspuoti Tapetit Vaniljasydän Sisustuspuoti Denimamp; Co Sisustuspuoti Vaniljasydän Tapetit Co Vaniljasydän sQBrCxhtdo

Euroopan Komission uusimman kasvukausiraportin (JRC MARS) mukaan suuressa osassa Eurooppaa on viime kuukausina ollut normaalia lämpimämpää.

Carapace Plastron Plastron Carapace Carapace And And And L3jq4AR5

Leuto sää on viivästyttänyt syysviljojen talvehtimiseen valmistautumista. Pakkasensietokyky on syysviljoilla vielä varsin kehittymätön monin paikoin Euroopan länsi-, keski- ja eteläosia ja siksi kasvustot ovat alttiita mahdollisille talvituhoille.

Erityisesti Mustanmeren ja Venäjän talvehtimisolosuhteita seurataan nyt tarkkaan. Venäjä on maailman suurin vehnän viejämaa ja talvituhoilla voi olla selkeä vaikutus tulevaan markkinatilanteeseen.

Tuhoja vain vähän

Vaikka tavallista lämpimämmät alkutalven sääolosuhteet ovat viivästyttäneet syysviljojen talvehtimista on Komission mukaan talvituhoja ilmentynyt toistaiseksi hyvin vähän koko Euroopassa.

Pohjoisessa ja itäisessä Euroopassa pakkasensietokyky on selvästi jo muita alueita paremmalla tolalla. Muilla alueilla talvituhojen mahdollisuus on käytännössä vielä olemassa.

Komission laatiman sääennusteen perusteella talvituhoille altistavia kelejä ei ainakaan lähiviikkoina ole näköpiirissä.

Vahvistunut euro vaikuttaa vientiin

Euroalueen viljojen vientipotentiaali kärsii entisestään vahvistuneesta eurosta. Dollariin verrattuna euro oli korkeimmillaan kolmeen vuoteen tammikuun puolivälissä.

Vahvistunut euro tarkoittaa käytännössä euroina hinnoiteltujen tuotteiden hintojen laskua, jos kilpailukyky vientimarkkinoilla aiotaan säilyttää. Viime päivinä viljojen hinnat ovat vahvistuneet Chicagon pörssissä dollarin laskun ansiosta.Naisten Ajavat 37018 Kävelykengät Ff05as7897 Musta Yg76ybf

 

 

Lähteet: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin), Agritel ja AHDB 

Kuvan lähde: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin)Baby Shine Shoes Cat Lo Phat 9W2YbeEDHI

Kommentit

Desigual Black Vaatteet Naisten Mekot8728536 Chelsea FulK31JTc
Huivista HameeksiTs HameeksiTs Huivista Huivista Hyvinvointi Hyvinvointi HameeksiTs bgy76fvY