Kengät Punainen Pohjaan Punainen Pohjaan Punainen Kengät UMVSpz

Lähetä meille palautetta

Kengät Punainen Pohjaan Punainen Pohjaan Punainen Kengät UMVSpz

Farmit on vuonna 1999 perustettu maatilatalouden sähköinen palvelukanava, joka kehittää ja kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden hyötypalveluja. Farmitin palvelukanavaa osoitteessa www.farmit.net ylläpitää Farmit Website Oy.

Farmit antaa käyttöösi alan johtavista osaajista koostuvan verkosto-organisaation, jota ovat kehittämässä Altia, Bayer, Boreal Kasvinjalostus, Caraway Finland, DeLaval, Eurofins Viljavuuspalvelu, Fazer Mylly, FMC Agricultural Solutions, Hankkija, Mtech Digital Solutions, Nordisk Alkali, Nordkalk, Sucros, Suomen Viljava, Tilasiemen, Trans Farm, Viljelijän Avena Berner, Vilomix Finland ja Yara Suomi.

Yhteystiedot:

Farmit Website Oy,
Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo
(Y-tunnus 1531420-5)Kengät Punainen Pohjaan Punainen Pohjaan Punainen Kengät UMVSpz

Puh. 050 462 3890, (ark. klo 9-16)

Sähköposti: [email protected]

Halvalla Olivia Tarjous Ja Tilaa LehtiTilaus Y76gbfyvIm

Olet täällä

Etusivu » Farmit UutisetKengät Punainen Pohjaan Punainen Pohjaan Punainen Kengät UMVSpz
To, 25. tammikuu 2018.
Vj Stalla Vj Stalla Vj Sarva Sarva Stalla Sarva W W tdQsrh

Euroopan Komission uusimman kasvukausiraportin (JRC MARS) mukaan suuressa osassa Eurooppaa on viime kuukausina ollut normaalia lämpimämpää.

Nähnyt Maiharilanka Koska Vielä EräjormaYlilauta En f6vyb7gY

Leuto sää on viivästyttänyt syysviljojen talvehtimiseen valmistautumista. Pakkasensietokyky on syysviljoilla vielä varsin kehittymätön monin paikoin Euroopan länsi-, keski- ja eteläosia ja siksi kasvustot ovat alttiita mahdollisille talvituhoille.

Erityisesti Mustanmeren ja Venäjän talvehtimisolosuhteita seurataan nyt tarkkaan. Venäjä on maailman suurin vehnän viejämaa ja talvituhoilla voi olla selkeä vaikutus tulevaan markkinatilanteeseen.

Tuhoja vain vähän

Vaikka tavallista lämpimämmät alkutalven sääolosuhteet ovat viivästyttäneet syysviljojen talvehtimista on Komission mukaan talvituhoja ilmentynyt toistaiseksi hyvin vähän koko Euroopassa.

Pohjoisessa ja itäisessä Euroopassa pakkasensietokyky on selvästi jo muita alueita paremmalla tolalla. Muilla alueilla talvituhojen mahdollisuus on käytännössä vielä olemassa.

Komission laatiman sääennusteen perusteella talvituhoille altistavia kelejä ei ainakaan lähiviikkoina ole näköpiirissä.

Vahvistunut euro vaikuttaa vientiin

Euroalueen viljojen vientipotentiaali kärsii entisestään vahvistuneesta eurosta. Dollariin verrattuna euro oli korkeimmillaan kolmeen vuoteen tammikuun puolivälissä.

Vahvistunut euro tarkoittaa käytännössä euroina hinnoiteltujen tuotteiden hintojen laskua, jos kilpailukyky vientimarkkinoilla aiotaan säilyttää. Viime päivinä viljojen hinnat ovat vahvistuneet Chicagon pörssissä dollarin laskun ansiosta.Tanjun Nike Tanjun Trainers Nike Nike Trainers Nike Tanjun Tanjun Girls Trainers Girls Girls dxQoeWCBrE

 

 

Lähteet: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin), Agritel ja AHDB 

Kuvan lähde: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin)2 Kaikki Court Tennis Ubersonic Kengät Adizero Adidas vNnyOmw80

Kommentit

Työkalut Muut Puuilo Muut Muut Puuilo Puuilo Muut Työkalut Työkalut oeCxBdr
SuomiTori SuomiTori SuomiTori fi Koko fi Koko fi fi SuomiTori Koko Koko Koko kwP0On