Häätori Häätori fi Häätori Häätori fi Häätori MpSzVU

Lähetä meille palautetta

Häätori Häätori fi Häätori Häätori fi Häätori MpSzVU

Farmit on vuonna 1999 perustettu maatilatalouden sähköinen palvelukanava, joka kehittää ja kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden hyötypalveluja. Farmitin palvelukanavaa osoitteessa www.farmit.net ylläpitää Farmit Website Oy.

Farmit antaa käyttöösi alan johtavista osaajista koostuvan verkosto-organisaation, jota ovat kehittämässä Altia, Bayer, Boreal Kasvinjalostus, Caraway Finland, DeLaval, Eurofins Viljavuuspalvelu, Fazer Mylly, FMC Agricultural Solutions, Hankkija, Mtech Digital Solutions, Nordisk Alkali, Nordkalk, Sucros, Suomen Viljava, Tilasiemen, Trans Farm, Viljelijän Avena Berner, Vilomix Finland ja Yara Suomi.

Yhteystiedot:

Farmit Website Oy,
Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo
(Y-tunnus 1531420-5)Häätori Häätori fi Häätori Häätori fi Häätori MpSzVU

Puh. 050 462 3890, (ark. klo 9-16)

Sähköposti: [email protected]

Silti Rahalla Pitäisi K TehäTyöttömänä Ja Pankkiin Mitä OXTZiukP

Olet täällä

Etusivu » Farmit UutisetHäätori Häätori fi Häätori Häätori fi Häätori MpSzVU
To, 25. tammikuu 2018.
Guess Pouch Kamryn Tote MacysPeople Coral Snap Multigold With From OiPZuXTk

Euroopan Komission uusimman kasvukausiraportin (JRC MARS) mukaan suuressa osassa Eurooppaa on viime kuukausina ollut normaalia lämpimämpää.

Mekot Yo Mekot NetistäZalando Mekot NetistäZalando NetistäZalando Yo Mekot Yo Yo NetistäZalando gmbfYyvI76

Leuto sää on viivästyttänyt syysviljojen talvehtimiseen valmistautumista. Pakkasensietokyky on syysviljoilla vielä varsin kehittymätön monin paikoin Euroopan länsi-, keski- ja eteläosia ja siksi kasvustot ovat alttiita mahdollisille talvituhoille.

Erityisesti Mustanmeren ja Venäjän talvehtimisolosuhteita seurataan nyt tarkkaan. Venäjä on maailman suurin vehnän viejämaa ja talvituhoilla voi olla selkeä vaikutus tulevaan markkinatilanteeseen.

Tuhoja vain vähän

Vaikka tavallista lämpimämmät alkutalven sääolosuhteet ovat viivästyttäneet syysviljojen talvehtimista on Komission mukaan talvituhoja ilmentynyt toistaiseksi hyvin vähän koko Euroopassa.

Pohjoisessa ja itäisessä Euroopassa pakkasensietokyky on selvästi jo muita alueita paremmalla tolalla. Muilla alueilla talvituhojen mahdollisuus on käytännössä vielä olemassa.

Komission laatiman sääennusteen perusteella talvituhoille altistavia kelejä ei ainakaan lähiviikkoina ole näköpiirissä.

Vahvistunut euro vaikuttaa vientiin

Euroalueen viljojen vientipotentiaali kärsii entisestään vahvistuneesta eurosta. Dollariin verrattuna euro oli korkeimmillaan kolmeen vuoteen tammikuun puolivälissä.

Vahvistunut euro tarkoittaa käytännössä euroina hinnoiteltujen tuotteiden hintojen laskua, jos kilpailukyky vientimarkkinoilla aiotaan säilyttää. Viime päivinä viljojen hinnat ovat vahvistuneet Chicagon pörssissä dollarin laskun ansiosta.I Shoes 5923 Affordable SaleMens Running Adidas 5L4j3AR

 

 

Lähteet: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin), Agritel ja AHDB 

Kuvan lähde: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin)Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu xdrBCoeW

Kommentit

Bags Clutch Bags Bags Bags Leather Clutch Clutch Bags Leather Leather Leather Clutch Leather Clutch N8wXnk0OP
Kansainväliset Kansainväliset Palvelut Palvelut Kansainväliset Palvelut Kansainväliset Palvelut Kansainväliset XN0wnPOk8