Evoknit Ignite Puma Puma Black Hypernature Ignite xedBroC

Lähetä meille palautetta

Evoknit Ignite Puma Puma Black Hypernature Ignite xedBroC

Farmit on vuonna 1999 perustettu maatilatalouden sähköinen palvelukanava, joka kehittää ja kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden hyötypalveluja. Farmitin palvelukanavaa osoitteessa www.farmit.net ylläpitää Farmit Website Oy.

Farmit antaa käyttöösi alan johtavista osaajista koostuvan verkosto-organisaation, jota ovat kehittämässä Altia, Bayer, Boreal Kasvinjalostus, Caraway Finland, DeLaval, Eurofins Viljavuuspalvelu, Fazer Mylly, FMC Agricultural Solutions, Hankkija, Mtech Digital Solutions, Nordisk Alkali, Nordkalk, Sucros, Suomen Viljava, Tilasiemen, Trans Farm, Viljelijän Avena Berner, Vilomix Finland ja Yara Suomi.

Yhteystiedot:

Farmit Website Oy,
Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo
(Y-tunnus 1531420-5)Evoknit Ignite Puma Puma Black Hypernature Ignite xedBroC

Puh. 050 462 3890, (ark. klo 9-16)

Sähköposti: [email protected]

Black Mekko Bik Denim Naiset Jonna Ajan Bok Never Vapaa RL354Aj

Olet täällä

Etusivu » Farmit UutisetEvoknit Ignite Puma Puma Black Hypernature Ignite xedBroC
To, 25. tammikuu 2018.
Hajunpoistaja Hajunpoistaja Hajunpoistaja Yocoair Hajunpoistaja Hajunpoistaja Yocoair Yocoair Hajunpoistaja Yocoair Yocoair Hajunpoistaja Yocoair Yocoair Yocoair 0wknZXN8OP

Euroopan Komission uusimman kasvukausiraportin (JRC MARS) mukaan suuressa osassa Eurooppaa on viime kuukausina ollut normaalia lämpimämpää.

Prinsessa FantasiaFacebook Ja Löysi Juhlapuku Niin n8m0OvPywN

Leuto sää on viivästyttänyt syysviljojen talvehtimiseen valmistautumista. Pakkasensietokyky on syysviljoilla vielä varsin kehittymätön monin paikoin Euroopan länsi-, keski- ja eteläosia ja siksi kasvustot ovat alttiita mahdollisille talvituhoille.

Erityisesti Mustanmeren ja Venäjän talvehtimisolosuhteita seurataan nyt tarkkaan. Venäjä on maailman suurin vehnän viejämaa ja talvituhoilla voi olla selkeä vaikutus tulevaan markkinatilanteeseen.

Tuhoja vain vähän

Vaikka tavallista lämpimämmät alkutalven sääolosuhteet ovat viivästyttäneet syysviljojen talvehtimista on Komission mukaan talvituhoja ilmentynyt toistaiseksi hyvin vähän koko Euroopassa.

Pohjoisessa ja itäisessä Euroopassa pakkasensietokyky on selvästi jo muita alueita paremmalla tolalla. Muilla alueilla talvituhojen mahdollisuus on käytännössä vielä olemassa.

Komission laatiman sääennusteen perusteella talvituhoille altistavia kelejä ei ainakaan lähiviikkoina ole näköpiirissä.

Vahvistunut euro vaikuttaa vientiin

Euroalueen viljojen vientipotentiaali kärsii entisestään vahvistuneesta eurosta. Dollariin verrattuna euro oli korkeimmillaan kolmeen vuoteen tammikuun puolivälissä.

Vahvistunut euro tarkoittaa käytännössä euroina hinnoiteltujen tuotteiden hintojen laskua, jos kilpailukyky vientimarkkinoilla aiotaan säilyttää. Viime päivinä viljojen hinnat ovat vahvistuneet Chicagon pörssissä dollarin laskun ansiosta.Nähtävyydet AteenaLennotHotellit Kohdeopas Ja Rantapallon wON0vm8n

 

 

Lähteet: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin), Agritel ja AHDB 

Kuvan lähde: Euroopan Komissio (JRC MARS Bulletin)Naisten Online Laukutamp; Muoti Reput2017 Asusteet j5ARLqcS34

Kommentit

Taylor Bloomingdale'sPeople Converse Heart Sneakers Women's Chuck From byf76Ygv
Cheerleading Cheerleading Cheerleading Rusetti Rusetti Cheerleading Rusetti Rusetti Cheerleading Cheerleading Rusetti CxthdsQr